lördag 22 mars 2014

Vecka 13

Under hela veckan kommer skolan att ha besök av ett mobilt fritidsgårdsteam. De kommer att hålla till i caféet under rasttid och där presentera sin verksamhet. De kommer också att träffa elevrådsrepresentanterna under veckan för att med dem utarbeta förslag till verksamhet. Teamet kommer att arbeta mot skolor på landsbygden utan egen fritidsgård, för att tillsammans med ungdomarna planera olika aktiviteter. Ett läger kommer bland annat att anordnas.

I engelska kommer vi att fortsätta våra presentationer om städer, samt att arbeta med fördjupningen "A weekend in..." I svenska ska vi bearbeta skräcknovellerna vi skrev för ett tag sedan och där även göra kamratrespons.

I matematik avslutas kapitel 5 med prov på onsdag. Då bör man alltså vara klar med blå eller röd kurs.

I NO fortsätter arbetet om kolets kemi och i SO kommer man att arbeta med de tre revolutionerna, den franska, amerikanska och den industriella revolutionen.

På torsdag eftermiddag, 27/3 åker vi på Ung Företagsmässa i  Sparbankshallen.  Eleverna kommer att få ta del av ett inspirationspass som handlar om hur det är att vara entreprenör. Vi tar oss till och från skolan med buss. Meddela oss om någon elev tar sig till och eller från mässan på annat sätt.

Idrotten den här veckan består av basket och PACE.

Fredag: Arilmöte 13.00

Läxa till:
måndag: Vara klar med sin power point om staden (eng) 
onsdag: Vara klar med blå/röd kurs kap. 5 i matematik. Prov 
fredag: Språkval

Hälsningar Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar