måndag 8 september 2014

Vecka 37

Då var det dags att komma tillbaka i vardagen igen efter en händelserik vecka. Tack alla för att ni hjälpte till att göra veckan minnesvärd! Här kommer några smakprov på vad vi fick vara med om under utbytet:











I dag kommer vi i klassen att titta på lite bilder från utbytet.

I svenska kommer vi att arbeta med en klassdagbok för den här veckan. När den är klar går vi vidare med vårt läsprojekt.

I engelska arbetar vi med beskrivningar av personer.

SO:n studerar politik och i NO pågår sexualkunskap.

I idrott blir det orientering den här veckan. Eleverna kommer på torsdag förmiddag att orientera i Furubergsskogen. Eleverna kommer hit som vanligt. De kan byta om i skolan, eller hemma. Buss avgår 9.00. Från skolan och återvänder 11.30. Tid för dusch finns innan det är dags att gå på lunch! Obs! Det är viktigt att ben och helst armar är täckta, för att undvika rivsår i terrängen! Tänk på detta när det gäller klädseln!

På fredag kommer vi att ha skolval.

Eleverna har erbjudits att delta i resa till Auschwitz. Två representanter från skolan kommer att utses. Resan ligger delvis på novemberlovet. Ansökningar skall vara mig tillhanda senast torsdag denna vecka.

Jag kommer att skicka med eleverna ett utvärderingsformulär idag. På det finns frågor angående utbytet, både till eleverna och till föräldrar. Det är tänkt att ni skall göra det tillsammans. Vi tar tacksamt mot era tankar för att kunna göra förbättringar inför kommande utbyten!

Hälsningar Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar