fredag 24 januari 2014

Vecka 5

Salmonellavarning!
Lindbergs skola hör till de enheter som kan ha fått ruccolasallad från ett parti som befaras vara salmonellasmittat.  Vi vet inte om just vår sallad var smittad, men vi bör ändå vara uppmärksamma på eventuella symtom hos elever och personal. Klicka för att få mer information från Smittskydd Halland . Skolsköterskan uppmanar till extra handhygien!

Vecka  7 kommer vi att ha en hel temadag på tisdagen, med bland annat Mats Andersson från Netscan. Ni föräldrar inbjuds till en föreläsning på kvällen. Inbjudan till kvällen finns i bifogat dokument 

När det gäller skolarbetet jobbar vi i svenska vidare med "Tema skräck". I engelska avslutar vi Section 2 med prov på fredag. Eleverna har fått ut lappar med vad provet innehåller och hur de kan förbereda sig. Motsvarande information ligger också på Porten, under klassens kalendarium. Under veckan kommer vi enbart att repetera.

Det kommer att vara redskapsgymnastik på idrotten denna vecka. I matematik fortsätter man med fördjupningskurserna till kapitel 4, efter att diagnosen är gjord.

I SO håller eleverna på med fördjupningsuppgift om en konflikt i världen. De ska vara klara på onsdag för att därefter presentera sin uppgift för klassen.

I NO håller klassen på med laborationer.

Jag vill också påminna om Föräldraföreningens årsmöte 28/1 kl 19.00 i elevcaféet!


Läxa till:
onsdag: SO, vara klar med fördjupningsuppgiften.
fredag: språkval; engelska: prov på Section 2.

Hälsningar
Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar