söndag 6 oktober 2013

Vecka 41

På måndag har våra arilrepresentanter en heldag tillsammans. Ledarna påminner om att man ska vara ute en hel dag och vara klädd därefter!

I svenska är vi klara med genomgången av ordklasser. Vi repeterar nu och kommer att ha ett prov på tisdag vecka 42, 15 oktober.

I engelska kommer vi nu att arbeta med lite fakta om Storbritannien. Vi kommer också att repetera pågående och enkel form av verb, något som många hade missat föregående vecka.

I SO har man haft muntliga redovisningar av tema "Hållbar utveckling" och kommer nu att gå över till att läsa historia. Det kommer att handla om kolonialtiden.

I NO är det fortsatt arbete om människokroppen.

I idrott kommer det att bli basket på måndag och "idrottsstegen" på torsdag.

På fredag skall vi ha en form av klassföreståndardag tillsammans. Klassen och jag bestämt oss för en halv idrottsdag med långpromenad, för att därefter titta på en film tillsammans. Vi kommer att äta lunch på skolan, men den som vill får gärna ta med sig någon form av fika till promenaden.

Klassen har bestämt sig för att sälja kakor för att få in pengar till fritidsaktiviteterna under Lübeckutbytet. jag kommer att beställa kakorna under denna veckan.

Läxa till:
torsdag: engelska: fakta om Britain.

Hälsningar Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar