måndag 19 augusti 2013

Välkommen till skolan!

Då var det dags för höstterminen att dra igång! För 8A kommer det att vara en del förändringar på lärarfronten, något som ju aviserades inför sommarlovet. Vad förändringarna skulle innebära var dock inte helt klart i juni. Så här blir det:

Jag, Eva Lindberg, kommer att ha klassen i svenska och engelska. Jag kommer dessutom att vara deras klassföreståndare. Lärare i idrott och matte är Caroline Zettergren, i NO Magnus Axelsson och i SO John Holm. Ny lärare i spanska är Ariel Alva Ferreyra och i trä- och metallslöjd Cecilia Holm. I övriga ämnen har klassen kvar sina lärare från sjuan.

Första skoldagen, 21 augusti, kommer att vara en kort dag. Alla elever slutar 13.20. Dagen kommer att vara en klassdag, där vi tillsammans går igenom diverse praktiska saker och även får tid att lära känna varandra.

Klassens schema kommer att läggas ut på skolans hemsida. Jag vill redan nu tala om att idrotten ligger på måndagar och torsdagar. Till en början blir en hel del utomhusaktiviteter. Det gäller alltså att ha lämpliga kläder med sig inför det. Dagar för slöjd och hemkunskap är ändrade och 8-9A kommer att ha dessa ämnen på tisdagar.

Eleverna skall fotograferas måndag 26/8. Läs mer om fotograferingen här .

Klassmöte 26 augusti 18.30, sal 111A.
Jag vill kalla till ett klassmöte redan måndag andra skolveckan. Mötet kommer att innehålla praktisk information inför läsåret, samt presentation av det Lübeckutbyte eleverna i åttan erbjuds att delta i.

Med hopp om gott samarbete och ett trevligt läsår!

Eva


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar