söndag 7 juni 2015

Vecka 24

Vi börjar med ett par bilder från torsdagens härliga utflykt till operan! Det var ett vackert och lättsamt gäng att vara på utflykt med!






Den här veckan händer det också lite schemabrytande saker.

Måndag: Då är det friidrottstävlingar på Påskbergsvallen. Buss går från skolan direkt på morgonen för dem som har föranmält. Klassen skall samlas kl. 9.00 på Vallen. Skolan serverar pastasallad under dagen. Eleverna får ta med något att äta på, bestick samt dryck. De som av olika anledningar inte kan delta, kommer att få agera funktionärer.

Tisdag: Ordinarie skoldag. 18.00-22.00 niornas middag. Eleverna samlas utanför matsalen 18.00. Jag hoppas att ni föräldrar som anmält att ni ska hjälpa till med serveringen har blivit kontaktad av samordnande förälder. Hör av er annars!

Onsdag: 12.50 Återlämnas datorerna. Vi samlar också under eftermiddagen in böcker, tömmer och städar skåpen.


Torsdag: Under förmiddagen har vi vår traditionsenliga vårkonsert. På eftermiddagen kommer vi att träna i kyrkan inför avslutningen.


Fredag: KF-dag. Vi samlas, om inte annat anges senare, vid kallbadhuset klockan 9.00. (Det har varit lite svårt att bestämma aktiviteter.) Efter diverse gemensamma aktiviteter är klassen välkommen hem till mig för att grilla korv och äta glass!


Eva




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar