söndag 6 april 2014

Vecka 15

Då var det bara en vecka till påsklovet och en månad tills vi åker till Tyskland! Tiden bara rusar iväg! Som jag skrev förra veckan: Glöm inte att kolla passen inför resan och notera att vi har Föräldramöte inför utbytet onsdagen 23 april klockan 18.30! (Veckan efter påsklovet)

Den här veckan arbetar vi i engelska klart med dialogerna till "A weekend in...". Inlämning senast fredag. De som är färdiga läser roman på engelska.

I svenska filmar vi och redigerar skräckfilm. Det har varit en fantastisk aktivitet! Kreativiteten ser ut att sprudla.

I NO avslutar man avsnittet om kolets kemi med ett prov på onsdag. Alla anvisningar finns på Porten!

SO:n fortsätter med de tre stora revolutionerna.

I matte började man ju på ett nytt kapitel om samband, förra veckan, och fortsätter alltså.

I idrott och hemkunskap har man jobbat tillsammans med ett teoriavsnitt. Det är inlämning på denna fördjupning. Eleverna har haft gott om tid på sig i skolan, så hemarbete ska inte behövas!

Bilden fortsätter med akvarellmålning.

Vi har denna veckan studiebesök på ungdomsmottagningen, på tisdag för killarna och på torsdag för tjejerna. Eleverna är med första lektionen i skolan och tar sedan bussen in. (Skolan betalar bussen). De åker därefter tillbaka efter lunch.

Årets vårvernissage går av stapeln tisdagen 29/4 kl 17-19. Eleverna i årskurs åtta står för hela skolans fika! Det kommer att behövas massor av kaffebröd!

Läxa till:
onsdag: NO: kolets kemi (prov)
fredag: språkval:sp: test kap 7, eng:inlämning arbete, Id/hk: inlämning arbete

Hälsningar Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar