söndag 8 september 2013

Vecka 37

Åter dags för en ny vecka! Arbetet flyter på bra. Eleverna har kommit i tid, haft material med sig till lektionerna och i matematik ligger man redan före planeringen om jag är rätt informerad, så det är inte så mycket att orda om...

Utvecklingssamtal ligger i höst tidigt. Vi drar igång från vecka 38. Jag kommer att lämna ut lapp med önskemål om tider i början av denna vecka. Det är omdömena från juni som ligger som underlag för samtalet. Hur kan vi, med utgångspunkt i hur vårterminen avslutades, nu gå vidare? Det är tänkt att ni själva, tillsammans med eleven, ska logga in i Infomentor och läsa omdömena. Ni som på klassmötet anmälde att ni behövde nya koder till Infomentor kommer att få det i början av veckan. Har någon annan problem med inloggningen så hör av er!

Vi fortsätter i princip med påbörjade arbeten i alla ämnen. I matematik kommer man att vara framme vid diagnos redan på onsdag, lite tidigare än beräknat. I SO har man påbörjat ett avsnitt om hållbar utveckling. I idrott blir det friidrott på måndag och orientering på torsdag.  När det gäller svenskan arbetar vi på med grammatik, men eleverna har också haft tid parallellt att göra en skrivuppgift där de beskriver sin drömplats. Denna uppgift ska vara klar efter tisdagens lektion.

På onsdag är det fotografering för de elever som missade den gemensamma fotograferingen.

Läxa:
tisdag: svenska: min "drömplats" ska vara klar efter tisdagens lektion
torsdag:engelska, glosor och text
fredag: tyska: förbereda diskussion (se Porten), spanska: glosor

Hälsningar Eva

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar