fredag 12 april 2013

Vecka 16

Hej där hemma!

I skolan flyter arbetet på och tiden försvinner i en rasande fart!

Elisabeth som klassen hade i engelska har blivit sjukskriven och kommer inte tillbaka mer denna termin. Istället kommer klassen att ha Andrea Sjölin i engelska resten av terminen.

Under nästa vecka är både jag och Magnus iväg på SETT-mässan i Stockholm på onsdag och torsdag. Under båda dessa dagar har klassen schemabrytande aktiviteter. Vikarier kommer i vårt ställe.

onsdag kommer klassen att ha en halvdag med bara engelska under ledning av en tvättäkta engelsman vid namn Nick Pugh. Han kommer varje år till sjuorna och brukar vara uppskattad av eleverna. 

torsdag ska klassen åka på en teater som heter "Olycksfågelns dotter", som handlar om Calamity Janes liv och utspelar sig i Vilda Västern.

Klassen har pratat om att de vill hitta på något tillsammans i slutet av terminen. Det som har diskuterats är att åka till Liseberg, åka till Ätran eller spela paintball. Det verkar som att Liseberg är det mest intressanta alternativet.

Till en sådan aktivitet behöver de tjäna in pengar och de behöver ha föräldrar som kan tänka sig att åka med och ansvara för utflykten.

De skulle vilja ha ett disco för yngre elever i skolans matsal. Den kostar ca 740 kr för 5 timmar, och det måste vara en förening som hyr. Föräldraföreningen t.ex. Till en sådan kväll behövs också några föräldrar.

Om det finns föräldrar som kan tänka sig att vara med och styra upp detta och ansvara för disco och utflykt vill jag att ni mejar mig snarast, så att en "ledningsgrupp" kan skapas.

Oavsett om de kommer iväg på något denna termin eller inte är de intresserade av att ordna ett disco för att påbörja ett sparande.

 Inför veckan som kommer:

Tisdag: Idrottskläder med.

Onsdag: Nick Pugh kommer till klassen hela förmiddagen.

Torsdag: Teater "Olycksfågelns dotter" 10.00-11.30. Buss avgår från skolan 09.40, och tillbaka direkt efter teatern.

Fredag: Idrottskläder med.

Hoppas ni får en skön helg! K. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar